lunes, 22 de marzo de 2010

PEBROTS "DEL PIQUILLO" FARCITS AMB SALSA DEL "PIQUILLO"



Ingredients per 4 persones:

  • 20 pebrots "del piquillo"
  • 250 gr de bacallà
  • 2 rodanxes de lluç
  • 2 cuetes de rap de ració
  • 4 cebes mitjanes
  • 1 cap d'alls
  • 200 gr de farina
  • 800 ml fumet de peix
  • sal, pebre, oli d' oliva verge, mantega

Elaboració:

Salsa:
En una cassola mitjana possarem dues seves tossejades, dues dents d'alls i 8 pebrots. Ho cobrirem tot d'oli i ho posarem a coure a foc molt lent.

Farciment:
  1. En una paella posarem una mica de mantega i un raig d'oli, saltarem dues seves picadetes i quan estiguin daurades afegirem dues dents d'all també ben picades. Anirem afegint el peix trossejat, tot remanant. Quan estigui tot ben cuit ho treurem de la paella i reservarem.
  2. En la mateixa paella posarem la farina per tal que es dauri i anirem afegint el fumet sense deixar de remanar perquè no surtin grumolls. Un cop lligat el rouge ho barrejarem amb el peix reservat.
  3. Amb una cullareta anirem omplint els pebrots.
  4. Reitrarem del foc la cassola de la salsa i amb el turmix ho triturarem fins que quedi montat com una maionesa.
  5. Farem un llit de salsa al plat i damunt posarem els pebrots farcits, pintats amb una mica d'oli perque quedin brillants.

Aquesta recepta l'hem tret del recetari de la Marisa i el Carles del seu restaurant "El Racó de la Marisa" situat a Sant Just D'esvern.

No hay comentarios:

Publicar un comentario