Ingredients per 4 persones:
- 20 pebrots "del piquillo"
- 250 gr de bacallà
- 2 rodanxes de lluç
- 2 cuetes de rap de ració
- 4 cebes mitjanes
- 1 cap d'alls
- 200 gr de farina
- 800 ml fumet de peix
- sal, pebre, oli d' oliva verge, mantega
Elaboració:
Salsa:
En una cassola mitjana possarem dues seves tossejades, dues dents d'alls i 8 pebrots. Ho cobrirem tot d'oli i ho posarem a coure a foc molt lent.
Farciment:
- En una paella posarem una mica de mantega i un raig d'oli, saltarem dues seves picadetes i quan estiguin daurades afegirem dues dents d'all també ben picades. Anirem afegint el peix trossejat, tot remanant. Quan estigui tot ben cuit ho treurem de la paella i reservarem.
- En la mateixa paella posarem la farina per tal que es dauri i anirem afegint el fumet sense deixar de remanar perquè no surtin grumolls. Un cop lligat el rouge ho barrejarem amb el peix reservat.
- Amb una cullareta anirem omplint els pebrots.
- Reitrarem del foc la cassola de la salsa i amb el turmix ho triturarem fins que quedi montat com una maionesa.
- Farem un llit de salsa al plat i damunt posarem els pebrots farcits, pintats amb una mica d'oli perque quedin brillants.
Aquesta recepta l'hem tret del recetari de la Marisa i el Carles del seu restaurant "El Racó de la Marisa" situat a Sant Just D'esvern.
No hay comentarios:
Publicar un comentario