- 1 Motlle rodó profund i alt
- 320 grs. de mantega
- 400 grs. de sucre
- 6 ous
- 420 grs. de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 pols de vainilla
- 1 llimona
Es barreja la mantega amb el sucre, els ous es baten bé d´un en un amb el sucre i la mantega.S'incorpora la raspadura de la llimona i després el suc escorregut (si són petites sen poden posar- ne dugues).
A aquesta barreja se li va afegint la farina a la qual se li ha incorporat el llevat i el pessic de vainilla.
Si es desitja, es pot tallar una poma a trossets i afegir-la a la pasta.
El motlle s'ha untat bé amb mantega vegetal Flora i pa ratllat i el forn s'ha encès abans de començar a prepara la pasta.
Es fica al forn prèviament escalfat i amb un cassó d'aigua al fons, a temperatura de 180 graus durant aproximadament 1 hora
Es punxa per comprovar que està cuit i s'apaga el forn, deixant-lo refredar dins.
En desemmotllar-lo, s'empolvora amb sucre llustre.
Bon profit!
lunes, 22 de febrero de 2010
PA DE PESSIC
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario