lunes, 22 de febrero de 2010

PA DE PESSIC


  • 1 Motlle rodó profund i alt
  • 320 grs. de mantega
  • 400 grs. de sucre
  • 6 ous
  • 420 grs. de farina
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 1 pols de vainilla
  • 1 llimona

    Es barreja la mantega amb el sucre, els ous es baten bé d´un en un amb el sucre i la mantega.S'incorpora la raspadura de la llimona i després el suc escorregut (si són petites sen poden posar- ne dugues).

    A aquesta barreja se li va afegint la farina a la qual se li ha incorporat el llevat i el pessic de vainilla.

    Si es desitja, es pot tallar una poma a trossets i afegir-la a la pasta.

    El motlle s'ha untat bé amb mantega vegetal Flora i pa ratllat i el forn s'ha encès abans de començar a prepara la pasta.

    Es fica al forn prèviament escalfat i amb un cassó d'aigua al fons, a temperatura de 180 graus durant aproximadament 1 hora
    Es punxa per comprovar que està cuit i s'apaga el forn, deixant-lo refredar dins.

    En desemmotllar-lo, s'empolvora amb sucre llustre.

    Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario